Groepsleerkracht groep 4 SBO Het Mozaïek (0,7895 wtf)

Werken in het onderwijs vind je leuk, maar het liefst werk je met kinderen die extra begeleiding nodig hebben. Je vindt het een uitdaging om in kleine groepen iedere leerling op zijn of haar eigen niveau te begeleiden. 

Over ons
SBO Het Mozaïek is een kleine school in een sfeervol oud schoolgebouw in het Statenkwartier. We besteden veel aandacht aan sport en beweging. De leerlingen doen vier dagen per week aan sport in onze eigen gymzaal.
Samen met de taal-en leesspecialist, een rekenspecialist, een orthopedagoog en onze vakleerkrachten voor judo en gym vormen we een allround team waarin we successen en uitdagingen met elkaar delen. We leren van en met elkaar en bieden kwetsbare kinderen zo een veilige plek waar we steeds goed naar en mét de leerling kijken wat voor hem of haar het beste is.

Wat ga je vooral doen?

  • Lessen verzorgen die afgestemd zijn om de individuele behoeftes van de leerlingen.
  • Een goede band opbouwen met de leerlingen zodat ze vertrouwen kunnen opbouwen in hun eigen kunnen.
  • Actief en betrokken samenwerken binnen ons team.

Alles op een rijtje

  • Groepsleerkracht speciaal onderwijs SBO Het Mozaïek
  • Groep 4
  • 0,7895 wtf (werkdagen in overleg)
  • Startdatum: 1 mei 2019
  • Functieschaal:  L11

Solliciteren en meer
Ben jij in het bezit van een pabo-diploma en werkervaring in het speciaal basisonderwijs en heb je een heldere motivatie om bij ons te willen werken?
Aarzel dan niet en stuur voor 1 april 2019 je motivatie en cv toe aan onze recruiter Gerdien van Druten via gvdruten@scoh.nl of via 06-11 07 85 64.

Heb je inhoudelijke vragen over het werk en de vacature? Dan kun je contact opnemen met Marlies van Dorp, directeur a.i. via mvdorp@scoh.nl of 070-35 86 050.

SCOH behoudt zich het recht voor om reacties op vacatures te delen met alle schooldirecties binnen SCOH.

Stafkantoor

Laan van Meerdervoort 70
2517 AN Den Haag
Tel: 070 3118787
E-mail: info@scoh.nl

Recruiter

Gerdien van Druten
Tel: 06  11 07 85 64
E-mail: gvdruten@scoh.nl