Vacatures

Fulltime groepsleerkracht middenbouw SBO Rehobothschool

Werken in het onderwijs vind je leuk, maar het liefst werk je met kinderen die extra begeleiding nodig hebben. Je vindt het een uitdaging om in kleine groepen van maximaal 15 kinderen verschil te maken. Samen met het team zoeken jullie doorlopend naar manieren om de lessen zo in te richten dat ze volledig afgestemd zijn op de behoeftes van de leerlingen.
Je leert ze vertrouwen te krijgen in hun eigen kunnen. Voor jou is het een uitdaging om te blijven zoeken naar dé manier om een kind te laten groeien!

Gaat je hart al sneller kloppen?

De Rehobothschool is een school voor speciaal basisonderwijs. Op deze school kan je al je kwaliteiten benutten om kinderen met een extra onderwijsbehoefte te begeleiden en weer tot groei te brengen.
Bij ons is het nooit saai. Het is een dynamische en uitdagende omgeving waarin je samen werkt in een team van zo’n 25 enthousiaste en betrokken collega’s. Samen zorgen we er dagelijks voor dat onze leerlingen onderwijs, of ondersteuning krijgen vanuit verschillende expertises.
Een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen zijn onmisbare eigenschappen, weten we uit ervaring.

Wat ga je vooral doen?

  • Lessen verzorgen die afgestemd zijn om de behoeftes van de leerlingen.
  • Een goede band opbouwen met de leerlingen zodat ze vertrouwen kunnen opbouwen in hun eigen kunnen
  • Actief en betrokken samenwerken binnen ons kleine team.

Alles op een rijtje

  • Fulltime groepsleerkracht speciaal onderwijs SBO Rehobothschool in Rijswijk
  • Middenbouw niveau 4-5-6
  • Startdatum: 2 september 2019
  • Functieschaal: 11
  • Omdat we willen dat je goed binnen ons team past, vragen we toekomstige leerkrachten altijd om een dag(deel) mee te draaien.

Solliciteren en meer
Dus: ben jij in het bezit van een PABO-diploma en de master SEN (of wil je die gaan volgen) en heb je een duidelijke motivatie om bij ons te willen werken?
Aarzel dan niet en stuur voor 1 april 2019 je motivatie en cv toe aan onze recruiter Gerdien van Druten via gvdruten@scoh.nl of via 06-11 07 85 64.

Heb je inhoudelijke vragen over het werk en de vacature? Dan kun je contact opnemen met Jovanka Boerefijn, schooldirecteur, via jboerefijn@scoh.nl of 070 – 393 00 45

Stafkantoor

Laan van Meerdervoort 70
2517 AN Den Haag
Tel: 070 3118787
E-mail: info@scoh.nl

Recruiter

Gerdien van Druten
Tel: 06  11 07 85 64
E-mail: gvdruten@scoh.nl