Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Meet & Match: speeddaten met schooldirecteuren

mei 12 @ 8:00 am - 8:00 pm

Ben jij een bevoegde leerkracht of een 3e of 4-jaars pabo student of een 2e-jaarsverkortedeeltijdpabostudent en ben je op zoek naar een nieuwe baan in het nieuwe schooljaar? Schrijf je dan snel in voor onze Meet & Match: speeddaten met schooldirecteuren. Solliciteren was nog nooit zo makkelijk!

Hoe gaat de Meet & Match in zijn werk?

Hieronder vind je een overzicht van de deelnemende SCOH-schooldirecteuren met daarachter wanneer ze beschikbaar zijn. Hier vind je ook hun schoolwebsite. Zie je een school die je aanspreekt? Meld je dan direct aan voor een speeddate van 30 minuten! In die 30 minuten maak je kennis met de schooldirecteur, kom je meer te weten over de school en de groepen en vertel jij over jouw ervaring en sterke punten. En het allerbelangrijkste: kom erachter of er een klik is! Zo ja, dan maken jullie afspraken over het vervolg. 

Omdat de directeur binnen zijn of haar beschikbare tijdvak meerdere kandidaten spreekt, plannen wij de afspraak voor je in. Je kunt je aanmelden tot en met 9 mei en dan krijg je uiterlijk 11 mei via je e-mail een agenda-uitnodiging met de link naar de speeddate.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Gerdien van Druten (recruiter) via gvdruten@scoh.nl of Nathalie van der Vorm (recruiter) via nvdvorm@scoh.nl

Welke scholen doen er mee op 12 mei?

De speeddates vinden plaats via Microsoft Teams. Wil je ter voorbereiding je cv opsturen aan ons? Dat mag naar Gerdien van Druten via gvdruten@scoh.nl

Gegevens

Datum:
mei 12
Tijd:
8:00 am - 8:00 pm