Leerkracht midden-/bovenbouw en taalcoördinator

CB Leyenburg


Aantal uur per week: 32 - 40 uur, In overleg
Werktijdfactor (wtf): 1,0
Werkdagen: Fulltime, In Overleg
Groep: Anders
Startdatum: 01-08-2021


Over de vacature


Over ons
CB Leyenburg is een grote school op een rustige plek in de Haagse wijk Leyenburg.
Groeien doen we samen is ons motto en dat merk je. We zijn een dynamische school, volop in ontwikkeling. Het veilige klimaat op school maakt dat zowel leerlingen als teamleden zich goed kunnen ontwikkelen. Iedereen voelt zich verantwoordelijk voor het onderwijs en samen durven we risico’s te nemen.
De Leyenburgschool is een professionele organisatie waar specialisten en coördinatoren een belangrijke taak vervullen om de onderwijskwaliteit hoog te houden.
 
Wat ga je doen?
 • Je geeft les aan een midden-/bovenbouw groep.
 • Je maakt verbeterplannen en weet deze goed uit te voeren.
 • Als taalspecialist ga je gemotiveerd en gedreven het taalonderwijs voor kinderen naar een hoger plan trekken.
 • Als taalspecialist vervul je een voortrekkersrol in een team dat wil leren en zich gezamenlijk verantwoordelijk voelt voor het (taal)onderwijs aan onze kinderen. Hier krijg je een ambulante dag voor per week.
 
Wie zoeken wij?
 • Je bent in het bezit van een PABO-diploma, bij voorkeur met ruime ervaring in de midden- of bovenbouw.
 • Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging!
 • Je bent enthousiast en weet collega’s te motiveren en te inspireren om zich op het gebied van taal nog verder te ontwikkelen.
 • Je hebt affiniteit met taal en bent bereid de opleiding tot taalspecialist te volgen.
 
In het kort:
 • Leerkracht midden-/bovenbouw en taalcoördinator
 • Fulltime (4 dagen voor de klas en 1 dag als taalcoördinator ambulant) of anders in overleg
 • Salarisschaal L10/L11, passend bij carrièrepatroon volgens de CAO Primair Onderwijs
 • Bereid tot volgen van opleiding Taalspecialist
 • Starten vanaf 1 augustus 2021
 
Bijzonderheden
Als je een ervaren en goede leerkracht bent, en je wilt werken in een geweldig team op een school volop in beweging, maar je wilt geen taalcoördinator zijn? Solliciteer dan naar de functie van leerkracht midden-/ bovenbouw. We gaan graag met je in gesprek!
 
Solliciteren

Heb je inhoudelijke vragen over het werk en de vacature? Dan kun je contact opnemen met Maria Wulffele, schooldirecteur, via 070-3251978 of mwulffele@scoh.nl of Karin Simonetti, adjunct-directeur, via 070-3257978 of ksimonetti@scoh.nl.
Op onze school staan we open voor iedereen. Wij zijn een christelijke school, werken vanuit een christelijke overtuiging en hebben respect voor de overtuiging van andersgelovigen en niet-gelovigen. Wij verwachten dat dit respect wederzijds is.
We leren de kinderen nadenken over recht en onrecht, over goed en kwaad, over eerlijk en oneerlijk. Hoe staan wij in de wereld? Wat vinden wij van de dingen om ons heen en wat doen wij? Normen en waarden zijn voor ons niet alleen woorden.
Ons motto is: “Groeien doen wij samen!”
“Wij” dat zijn de leerlingen, hun ouders/ verzorgers en het team. Met elkaar zorgen wij (ieder met een eigen verantwoordelijkheid) voor een fijne en goede school. Wij vinden het verder belangrijk dat alle mogelijkheden van de kinderen worden benut; samen het best mogelijke resultaat behalen.

Heb je interesse, solliciteer dan bij

Nathalie van der Vorm
nvdvorm@scoh.nl