Leerkracht Wereld van het Jonge Kind (groep 1-2)

Kindcentrum O3 (Jan van Nassauschool)


Aantal uur per week: In overleg
Werkdagen: In Overleg
Groep: 1/2
Startdatum: 01-08-2021


Over de vacature


Over ons
Kindcentrum O3 (Jan van Nassauschool) is een wereldtalentenschool (WTS).

Alle leerlingen krijgen tijdens een verlengde schooldag een talentenaanbod op het gebied van theater, muziek, kunst, dans, techniek & wetenschap, natuur & gezond en sport en beweging. Zo versterken we de taalvaardigheid en sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen, naast de ontwikkeling van alle andere competenties die kinderen nodig hebben om uit te groeien tot zelfstandige en volwaardige wereldburgers.

We hebben 420 leerlingen en ons team bestaat uit 30 personeelsleden.

Onze school is gevestigd in het nieuwe buurtgebouw O3 Rivierenbuurt. Dit buurtgebouw is de buurtbasis voor Dak kindercentrum, welzijnsorganisatie Zebra en andere partners zoals een gezondheidsinstelling, sportverenigingen en wijkorganisatie en natuurlijk onze school.

We halen de wereld binnen met een natuurdak en dakkas, een Ontdeklab in een voormalig pakhuis, een theatertje en een buitenlokaal voor natuur- en milieueducatie.

Wie ben jij?
 • Je bent in het bezit van een pabo-diploma
 • Je hebt affiniteit met het jonge kind
 • Je hebt zin om mee te werken aan de ontwikkeling van ons kindcentrum
 • Je staat open voor onderwijsinnovaties
 • Je past in een professionele leergemeenschap
 • Je bent in staat om een goede relatie op te bouwen met kinderen, ouders en collega’s
 • Je kan goed samenwerken in een multidisciplinair team
 • Je kunt je vinden in de beginselen het christelijk onderwijs
Heb je vragen? 
Heb je inhoudelijke vragen over het werk en de vacature? Neem dan contact op met John Verhoeff, schooldirecteur, jverhoeff@scoh.nl
Kindcentrum O3 is niet alleen een school, maar vormt het hart van de Haagse Rivierenbuurt. Het gebouw is de buurtbasis voor de Brede Buurtschool met Basisschool Jan van Nassau, Dak kindercentra, welzijnsorganisatie Zebra en andere partners zoals een gezondheidsinstelling (huisartsenpost), sportverenigingen en wijkorganisatie.

De Jan van Nassauschool is een wereldtalentenschool (WTS). Alle leerlingen krijgen tijdens een verlengde schooldag een talentenaanbod op het gebied van theater, muziek, kunst, dans, techniek & wetenschap, natuur & gezond en sport en beweging.

Doel van WTS is het versterken van taalvaardigheid en sociaal emotionele ontwikkeling, naast de ontwikkeling van alle andere competenties die kinderen nodig hebben om uit te groeien tot zelfstandige en volwaardige wereldburgers.
We hebben 420 leerlingen en ons team bestaat uit 25 personeelsleden.

We halen de wereld binnen met een natuurdak en dakkas, een Ontdeklab in een voormalig pakhuis, een theatertje en een buitenlokaal voor natuur- en milieueducatie.

O3 Rivierenbuurt wil:
 • kinderen meer de regie geven als eigenaar van hun eigen leerproces
 • een plaats zijn voor kinderen om uit te groeien tot wereldburgers
 • ruimte bieden aan toekomstgericht onderwijs
 • een ontmoetingsplek zijn voor jong en oud met kinderen als middelpunt
 • een innovatief centrum zijn waar kinderen leren ontdekken en ondernemen in een eigentijdse omgeving die veel verschillende uitdagingen biedt
 • een bruisende plek zijn waar alle wijkbewoners terecht kunnen voor onderwijs, kinderopvang, welzijn, talentontwikkeling, participatie, gezondheid, ontspanning, opvoeding, sport.

Heb je interesse, solliciteer dan bij

Gerdien van Druten (recruiter)
gvdruten@scoh.nl