Leerkrachten midden- en bovenbouw PCBS De Meerpaal

De Meerpaal


Aantal uur per week: In overleg
Werkdagen: In Overleg
Groep: 3, 4, 5, 6, 7, 8
Startdatum: 01-08-2021


Over de vacature


Over ons
De Meerpaal
is een school aan het strand in Duindorp met superleuke collega’s die voor je klaar staan. We helpen elkaar, zijn er voor elkaar en willen met elkaar ‘de beste’ van Den Haag worden. 

Onze school is een prachtige school om te werken omdat er een heel stabiel, professioneel en leuk team werkt, de ouders betrokken zijn en de leerlingen leergierig. 

Bij ons op school geloven we dat een kind zin in leren krijgt en kan gaan leren als het zich happy voelt, het naar zijn zin heeft en trots is op zichzelf. 

Wij willen een school en peuterschool zijn waar het kind en zijn of haar toekomst centraal staan. We leiden de kinderen op voor beroepen die misschien nu nog niet bestaan. Als team willen we kinderen helpen zich steeds verder te ontplooien en aan de slag te gaan met de talenten die in ieder kind verborgen zitten. Daarnaast vinden we het belangrijk om een voorbeeld te zijn naar de kinderen toe: we accepteren en respecteren de ander zoals hij of zij is en laten zien dat je samen meer bereikt dan alleen.

Samen zijn we verantwoordelijk voor iedereen die bij ons op school zit en samen
kunnen we het tot een succes maken. Niet altijd makkelijk, maar zeker het proberen waard! En dat lukt alleen als we de ander net zo behandelen als we zelf behandeld willen worden.
 
Wat we je kunnen bieden
  • In het schooljaar 2021-2022 gaan we werken met meerdere leraren in opleiding. De vaste leerkracht krijgt een leraar in opleiding naast zich. Samen vorm je een team en werken jullie aan supergoed onderwijs. 
  • Je gaat werken met leerlingen uit de wijk, die weten wat ze willen en voor je gaan zodra je hun hart veroverd hebt. Ze zijn op zoek naar iemand die hen écht ziet! 
  • Je gaat deel uitmaken van een jong en bevlogen team dat zich graag ontwikkelt én graag plezier maakt met elkaar. Je gaat werken met relatief kleine groepen, betrokken ouders en last but not least, dichtbij het Scheveningse strand!

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een pabo-diploma.
  • Je bent beschikbaar per 1 augustus 2021.
  • Je hebt al werkervaring opgedaan en bent toe aan een volgende stap in je loopbaan.
  • Je hebt een professionele werkhouding wat bij ons betekent dat je keuzes durft te maken, prioriteiten kunt stellen en je eigen grenzen kunt bewaken.
  • Je zit lekker in je vel, je bent bevlogen, je wilt graag leren en je houdt van hard werken.
  • Jij wilt keigoed lesgeven en de juiste dingen doen, ook in de ogen van kinderen.
  • Jij gaat het verschil maken voor onze kinderen. Niet ondanks, maar dankzij de juf of meester leren onze kinderen. Je bent veel meer dan alleen de juf of meester die rekenen en taal geeft.
Bijzonderheden
Ben jij al eerder beschikbaar dan per 1 augustus 2021? Ook dan gaan we graag met je in gesprek!

Heb je vragen?
Heb je inhoudelijke vragen over het werk en de vacature? Dan kun je contact opnemen met Els Drenth, schooldirecteur a.i. via edrenth@scoh.nl

Om vast rekening mee te houden: de sollicitatiegesprekken staan gepland op 10, 11 en 12 mei.

Heb je interesse, solliciteer dan bij

Gerdien van Druten (recruiter)
gvdruten@scoh.nl