Leerkracht groep 8

De Ontmoeting


Aantal uur per week: 32 - 40 uur
Werkdagen: Fulltime
Groep: 8
Periode: 01-08-2021 - 31-03-2022


Over de vacature


Over ons
De Ontmoeting is een populaire, kleurrijke school in de Haagse Molenwijk. We bieden goed en gedifferentieerd onderwijs en bieden een veilige omgeving met rust en regelmaat waarin kinderen zich maximaal kunnen ontwikkelen.

We zijn een brede buurtschool waar de kinderopvang, peuterspeelzaal en de basisschool onder één dak werken.

De school bestaat uit 11 groepen met leerlingen van verschillende nationaliteiten. Onze school is een neveninstroomschool. Dit betekent dat er op onze school veel kinderen zitten die rechtstreeks uit het buitenland komen en daardoor de Nederlandse taal nog moeten leren. Deze leerlingen krijgen ongeveer een jaar les in de taalklas bij ons op school, waarna zij instromen in de reguliere groepen.

In januari 2020 heeft de Onderwijsinspectie ons het predicaat ‘goed’ gegeven.

De inspectie heeft een team gezien dat goed samenwerkt aan goed onderwijs. Op school draait alles om de leerling. De zorgen rondom de leerling, communicatie met ouders, het werken in de klas grijpt in elkaar als een puzzel en zorgt voor een goede kwaliteitscultuur en goed onderwijs.

Wat ga jij doen?
  • Je geeft les aan leerlingen van groep 8
  • Je gaat werken in een enthousiast en professioneel team dat gebruikmaakt van moderne lesmethodes, digitale borden en iPads.
  • Je stimuleert kinderen samen te leren, te werken en te spelen.
Wie ben jij?
Je bent in het bezit van een pabo-diploma en bent beschikbaar per 1 augustus 2021 of 11 oktober 2021.

Alles op een rijtje
  • Leerkracht groep 8
  • CBS De Ontmoeting
  • Fulltime
  • Per 1 augustus 2021 of 11 oktober 2021
Vragen?
Heb je inhoudelijke vragen over het werk en de vacature? Dan kun je contact opnemen met Stephanie Kasteel, schooldirecteur, via skasteel@scoh.nl of met Mandy Verbaan via mverbaan@scoh.nl of 070 – 39 95 864.

Heb je interesse, solliciteer dan bij

Gerdien van Druten (recruiter)
gvdruten@scoh.nl