Leerkracht middenbouw

SBO Het Mozaïek


Aantal uur per week: 24 - 32 uur
Werkdagen:
Groep:
Startdatum: 01-08-2021


Over de vacature


Over de school…
SBO Het Mozaïek is een school voor speciaal basisonderwijs. Bij ons is elke leerling speciaal. We bieden onderwijs en zorg aan leerlingen die onderwijsbehoeften hebben die het aanbod van het regulier onderwijs overstijgen.

Wij zijn een kleinschalige SBO waar iedereen elkaar kent. We hebben oog voor elkaar en maken het verschil voor de individuele leerling. Onze leerlingen hebben je echt nodig!

De kinderen op onze school zijn om uiteenlopende redenen aangewezen op speciaal onderwijs. Soms omdat het tempo op de reguliere basisschool te hoog is, soms omdat ze behoefte hebben aan meer herhaling of meer uitleg. Maar ook vaak omdat de kinderen een bepaalde (leer)stoornis hebben, waardoor bijvoorbeeld lezen, spelling en/of rekenen erg moeilijk voor ze is. We helpen onze leerlingen verder in hun didactische ontwikkeling en hebben veel aandacht voor hun sociaal-emotionele ontwikkeling.

Je geeft les aan kleine groepen kinderen (max 16), waarbij je rekening houdt met mogelijkheden, onvermogen, talenten en kansen.

We zijn trots op ons warme pedagogische klimaat. We zijn bezig met het verder ontwikkelen van talentenprogramma’s voor onze leerlingen en er is een ontwikkeling op ICT-gebied ingezet. Jouw positieve bijdrage op schoolontwikkeling vinden wij belangrijk.

Wie ben jij?  
Wat maakt jou onderscheidend? Hoe lever jij een bijdrage aan de ontwikkeling van onze leerlingpopulatie?  Hoe draag jij zorg voor een goede sfeer en ga je uit van mogelijkheden van elke leerling?  Als je gepassioneerd antwoord kunt geven op deze vragen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Alles op een rijtje:
  • Leerkracht middenbouw
  • SBO Het Mozaiëk
  • 3 dagen per week, werkdagen in overleg
  • Inschaling: schaal L11
  • Per 1 augustus 2021
Vragen over de functie?
Neem dan contact op de schooldirecteur van SBO Het Mozaïek, Erik Flinterman. Hij is te bereiken via eflinterman@scoh.nl of 06-30102644.

Heb je interesse, solliciteer dan bij

Gerdien van Druten (recruiter)
gvdruten@scoh.nl