Leerkracht groep 1-2

Kindcentrum Wondersteboven (Dr. M.M. den Hertogschool)


Aantal uur per week: 24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Werkdagen: In Overleg
Groep: 1/2
Startdatum: 01-08-2021


Over de vacature


Over ons
Op Kindcentrum Wondersteboven bieden we onderwijs aan kinderen van 2 tot 12 jaar. We werken samen aan een optimale en brede ontwikkeling in een veilige omgeving voor alle kinderen, teamleden en ouders. Een ontwikkeling die aansluit bij de maatschappij van nu en morgen.

Op ons Kindcentrum heerst een veilig klimaat waar iedereen op een respectvolle manier met elkaar om gaat en waar een sterke verbondenheid is tussen alle betrokkenen.

We hebben aandacht voor elkaar en zijn geïnteresseerd in de wereld om ons heen. We leren van en met elkaar, waarbij een ieder een actieve rol vervult. Onze blik is gericht op het onderwijs van de toekomst en wij zorgen ervoor dat onze kinderen op die toekomst zijn voorbereid.

Wij doen dit door een integrale aanpak op didactisch en pedagogisch vlak. Wij gaan uit van de maximale ontplooiing van elk individu, waarbij wij veel aandacht hebben voor autonomie, eigenaarschap en zelfstandigheid.

Wij volgen het kind in zijn ontwikkeling en bieden ons onderwijs aan op het niveau, talent en interesse van het kind. Leren en ontwikkelen gebeurt niet alleen binnen maar ook buiten het KC.

Wat we je bieden
Een leuke groep 1-2 op een kleine school. Je komt te werken in een fijn en professioneel team dat samen werkt én samen viert. Bij ons maak je als leerkracht het verschil!

Bijzonderheden
  • In 2022-2023 verhuizen we naar een spiksplinternieuw schoolgebouw.
Wie ben jij?
  • Je hebt een afgeronde pabo-opleiding
  • Je vindt het een uitdaging om kinderen van verschillende nationaliteiten les te geven
Alles op een rijtje
  • Leerkracht groep 1-2
  • Kindcentrum Wondersteboven
  • Aantal werkdagen in overleg (0,6wtf-1,0wtf)
  • Per 1 augustus 2021
Vragen? 
Heb je vragen over de functie of de school? Neem dan contact op met Marlies van Dorp, interim schooldirecteur, via mvdorp@scoh.nl of 070-3852552/06-23000485
Kindcentrum Wondersteboven - Dr. M.M. den Hertogschool is een gezellige basisschool waar wij veel oog hebben voor onze kinderen en ze een breed aanbod bieden in hun ontwikkeling.
Wij kijken naar de leerbehoeften van de kinderen en geven ieder kind een gepaste aanpak. Binnen de klas werken we met drie niveaugroepen voor de kernvakken. Kinderen die extra begeleiding of uitdaging nodig hebben krijgen dit binnen de groep of in de Plusklas.
Wij combineren boeken met digitale leermiddelen en hebben oog voor de 21 -eeuwse vaardigheden zoals samenwerken, oplossend denken, creatief denken en informatievaardigheden.

Heb je interesse, solliciteer dan bij

Gerdien van Druten (recruiter)
gvdruten@scoh.nl