Details

Leerkracht groep 1-2

Kindcentrum Vroondaal


Aantal uur per week: 24 - 32 uur
Werktijdfactor (wtf): 0,5790
Werkdagen: Maandag, Woensdag, Vrijdag
Groep: 1/2
Startdatum: Per direct


Over de vacature


Over ons
Bij Kindcentrum Vroondaal werken we volgens een vooruitstrevend onderwijsconcept dat ruimte biedt aan doorlopende leerlijnen en persoonlijke leerroutes. Door de kinderen hun nieuwsgierigheid te prikkelen gaan ze op onderzoek uit, zowel binnen als buiten, zelfstandig of in groepjes.

We kijken verder dan vandaag; we bereiden de kinderen voor op de toekomst en de wereld die op hen wacht. Ook bewegen vinden we belangrijk en leuk en daarom doen we dat zoveel mogelijk. 
We besteden daarnaast veel aandacht aan ons ‘Vroondaal-projectonderwijs’. Iedere middag werken  leerkrachten en pedagogisch medewerkers samen om zo op eigentijdse wijze het projectonderwijs  vorm te geven. Kinderen ontdekken hier hun talenten, werken samen en nemen initiatief.
Omdat wij opvang en onderwijs onder één dak bieden, werk je samen met je collega’s van het kinder- dagverblijf en de buitenschoolse opvang. 

Handig om te weten
Op dit moment zijn wij gevestigd in een tijdelijk gebouw aan de Madepolderweg in het mooie natuurgebied Madestein. Het gebouw biedt volop ruimte en mogelijkheden om het onderwijs dat we voor ogen hebben,  te bieden. Naar verwachting verhuizen we in het voorjaar van 2022 naar ons nieuwe gebouw in Vroondaal.

Wie ben jij?
We gaan je niet vertellen dat we iemand zoeken die graag met kinderen werkt en vol passie zijn/haar werk doet. Wat we wel willen meegeven is het volgende:
  • Je hebt een afgeronde pabo-opleiding.
  • Je begrijpt als geen ander dat eigenaarschap en regie houden onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
  • Je hebt ervaring als leerkracht in de onderbouw.
  • Ervaring met het observatie-instrument KIJK is een pré.
  • Je vindt samenwerken met leerkrachten en pedagogisch medewerkers vanzelfsprekend en belangrijk.
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig in contacten met ouders en collega’s.
  • Je kunt je vinden in de beginselen van het christelijk onderwijs.
Bijzonderheden
In eerste instantie werk je alleen op maandag en vrijdag. Vanaf 1 maart werk je op maandag, woensdag en vrijdag.

Vragen
Heb je vragen? Neem dan contact op met Stephanie Kasteel, interim-directeur van Kindcentrum Vroondaal, skasteel@scoh.nl of Jelle van Schaik, adjunct-directeur, via jvschaik@scoh.nl.

Heb je interesse, solliciteer dan bij

Gerdien van Druten (recruiter)
gvdruten@scoh.nl