Details

Stafmedewerker P&O

Bestuur SCOH


Aantal uur per week: 32 - 40 uur
Werkdagen: Fulltime, In Overleg
Groep: Anders
Startdatum: 01-03-2021


Over de vacature


Informatie over de organisatie
De Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden (SCOH) is een moderne onderwijsorganisatie in de gemeenten Den Haag en Rijswijk en bestaat uit 32 scholen voor basisonderwijs, 3 scholen voor speciaal basisonderwijs, 1 school voor speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs en 1 school voor praktijkonderwijs.
Op 21 basisscholen maakt een peuterschool onderdeel uit van de schoolorganisatie. Bij SCOH werken circa 1000 medewerkers aan kwalitatief onderwijs voor zo’n 10.000 leerlingen, vanuit de kernwaarden “ontmoeten, verbinden, betrokken, betrouwbaar”.

SCOH beschikt over een stafbureau en een servicebureau. Het stafbureau is op hoofdlijnen te verdelen in de sectoren P&O, Onderwijs en Kwaliteit en Financiën. Deze sectoren ondersteunen het College van Bestuur en de scholen bij de ontwikkeling en uitvoering van beleid.

Via de volgende links vind je meer informatie over SCOH‘We are the change’ en Werken bij SCOH.

Wat vragen wij

Competenties & vaardigheden
 • Je hebt goede adviesvaardigheden en ruime ervaring in ontwikkelen en implementeren van beleid.
 • Je communiceert professioneel en duidelijk en je schrijft gemakkelijk.
 • Je bent integer, analytisch, initiatiefrijk en organisatiesensitief. Je bent standvastig, maar ook flexibel indien gevraagd.
 • Je hebt een pro-actieve werkhouding.
 • Je bent een teamspeler en je kunt goed zelfstandig werken.
 • Je kunt goed omgaan met verschillende belangen en hebt ervaring in het begeleiden van uit de werksituatie voortvloeiende individuele problemen en conflictsituaties.
Functie-eisen
 • Je beschikt over een relevante academische of hbo+ opleiding.
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als beleidsmedewerker P&O in een kennisintensieve omgeving.
 • Je hebt brede kennis van en inzicht in ontwikkelingen op het gebied van HRM.
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met organisatieontwikkeling en veranderingsprocessen binnen organisaties.
 • Je hebt aantoonbaar kennis van en ervaring met het arbeidsrecht en overige wet- en regelgeving op het terrein van personeel en organisatie.
 • Bij voorkeur heb je kennis van (de organisatie van) het primair onderwijs.
Selectieprocedure
ScoliX begeleidt deze werving & selectieprocedure voor SCOH. Solliciteren doe je via https://www.scolix.nl/vacatures/details/stafmedewerker-po-scoh/

Belangrijke data
Sluitingsdatum: 3 februari 2021
Voorgesprekken ScoliX: 5 februari 2021
1e gesprek SC: 12 februari 2021
2e gesprek SC: 19 februari 2021
Wil je in je agenda alvast rekening houden met deze data?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeltje Dijkstra via jeltjedijkstra@scolix.nl of 020 737 00 61.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden is een schoolbestuur voor 32 basisscholen, 5 scholen voor speciaal onderwijs en 22 peuterscholen. Stuk voor stuk hebben de scholen van SCOH een unieke identiteit en samen vormen ze een kleurrijk palet. Kinderen kunnen zich bij SCOH optimaal ontplooien. Zij ontdekken de wereld en maken kennis met andere waarden en talenten. Daardoor ontwikkelen zij vertrouwen, in zichzelf én in de ander. SCOH heeft een eigen kenniscentrum. Hier verzorgen we trainingen en cursussen voor de medewerkers. We beschouwen het Kenniscentrum als een investering in onze onderwijskwaliteit. Want onze docenten en leerkrachten kunnen alleen goed onderwijs verzorgen als zij ook zelf blijven ontwikkelen. Het is belangrijk dat zij deskundig zijn in hun vak en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Heb je interesse, solliciteer dan bij

ScoliX begeleidt deze werving & selectieprocedure voor SCOH. Solliciteren doe je via https://www.scolix.nl/vacatures/details/stafmedewerker-po-scoh/