Details

Leerkracht groep 1-2 (≥ 0,4210wtf)

Prof. Mr. A. Anemaschool


Aantal uur per week: In overleg
Werkdagen: Maandag, Dinsdag
Groep: 1/2
Opleiding: pabo
Salaris: L10/L11
Startdatum: Per direct


Over de vacature


Over ons
Op de Prof. Mr. A. Anemaschool zijn wij samen op zoek naar hoe wij onze kinderen nog betere ontwikkelingskansen kunnen bieden. Het goede behouden en verrijken met wat de kinderen nodig hebben voor een succesvolle toekomst.

De Anemaschool zit in een prachtig nieuw gebouw dat volop ruimte biedt om het onderwijs af te stemmen op de wensen van morgen. De school wordt gevormd door peuterschool Anema (meestal het Anemaatje genoemd) en de basisschool. Samen zijn wij één en werken wij aan een doorgaand en uitdagend ontwikkelingsaanbod voor de kinderen.

Als leerkracht op de Anemaschool maak je deel uit van een mooi divers, enthousiast en positief ingesteld team. Je bent als leerkracht verantwoordelijk voor jouw groep kinderen, maar je staat er absoluut niet alleen voor!

Naast groepsleerkrachten zijn er op school pedagogisch medewerkers, onderwijsassistenten, remedial teachers, intern begeleiders, specialisten/coördinatoren, een vakleerkracht bewegingsonderwijs, een vakleerkracht Engels en verschillende externe vakkrachten.

De Anemaschool werkt aan een zo passend mogelijk aanbod. Hetzelfde principe geldt ook voor het team. We zoeken samen naar manieren om jou als leerkracht zo optimaal mogelijk te laten presteren. Wil je al je aandacht en tijd geven aan je groep? Of zoek je naast het lesgeven nog een andere uitdaging? Heb je een passie of een talent waar je verder mee aan de slag wilt? Samen kijken we graag hoe jouw talent ingezet kan worden ten behoeve van optimale ontwikkelingskansen voor de kinderen van de Anemaschool!

Wie ben jij?
  • Je hebt hart voor de kinderen
  • Je hebt (bijna) een pabo-diploma
  • Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen, hebt frisse ideeën en je weet van aanpakken
  • Je kunt je vinden in de beginselen van het christelijk onderwijs
  • Je vindt samenwerken vanzelfsprekend
Bijzonderheden
  • Je werkdagen zijn maandag en dinsdag. Het aantal uren is eventueel uit te breiden als je meer wilt werken.
  • Inschaling is schaal L10 of schaal L11 als je een specialistentaak gaat oppakken
Vragen? 
Heb je inhoudelijke vragen over het werk en de vacature? Dan kun je contact opnemen met Katja Verschoor, schooldirecteur, via kverschoor@scoh.nl  of Janneke van der Elst, adjunct-directeur, via jvdelst@scoh.nl. Bellen kan ook: 070 - 366 96 72.

Heb je interesse, solliciteer dan bij

Gerdien van Druten (recruiter)
gvdruten@scoh.nl