Details

Leerkracht groep 1-2

De Ark


Aantal uur per week: 16 - 24 uur
Werktijdfactor (wtf): 0,5790
Werkdagen: Woensdag, Donderdag, Vrijdag, In Overleg
Groep: 1/2
Startdatum: 04-01-2021


Over de vacature


Over ons
CBS De Ark is een van de eerste scholen in Nederland die aan de slag zijn gegaan met de beginselen van Leren zichtbaar maken. Dit onderwijsconcept is gebaseerd op de onderzoeken van John Hattie.

Onze school heeft daarin een duidelijke keuze gemaakt en heeft daardoor een duidelijk herkenbaar profiel in de omgeving.

We creëren voor de kinderen bovendien een onvergetelijke basisschooltijd omdat we door het hele jaar heen hele gave activiteiten organiseren. Onze school onderscheidt zich daar echt mee.

Ons team is heel divers en we besteden veel aandacht aan leren met en van elkaar: professioneel samenwerken, collegiale consultatie, intervisie en studiedagen. En natuurlijk is er ook veel ruimte voor gezelligheid tijdens bijvoorbeeld teamuitjes en frikadellenvrijdag.

Nieuwe collega’s zijn heel tevreden over de inwerkperiode: ‘alsof ik in een warm bad terecht kwam’. Je bent welkom!

Wat hebben we te bieden?

Een uitdagende functie omdat we hard bezig zijn om wetenschap en praktijk aan elkaar te verbinden. Samen met de kinderen werk je aan een hoog rendement zodat de kinderen veel leren.

We geven gedifferentieerd onderwijs en maken gebruik van moderne onderwijsmethoden en digitale onderwijsmiddelen. De zorg in de groep hoort daar ook bij.

Een team waarin samenwerken voorop staat. We bereiden gezamenlijk de thema’s voor en staan voor elkaar klaar.

Jij bent onze ideale nieuwe collega als je

  • in het bezit bent van (of zicht hebt op) een pabo-diploma,
  • oog en passie hebt voor de ontwikkeling van het jonge kind
  • goed kunt samenwerken
Alles op een rijtje
  • Leerkracht onderbouw (groep 1/2)
  • Parttime (woensdag, donderdag en vrijdag)
  • CBS De Ark
  • Schaal L10
  • Per 1 januari 2021
Bijzonderheden
  • Je staat op woensdag en vrijdag voor een vaste kleutergroep. Op donderdag worden de werkzaamheden in overleg bepaald. Eventueel mag de donderdag ook een andere dag zijn.
Heb je vragen? 
Heb je inhoudelijke vragen over het werk en de vacature? Neem dan contact op met Ronald Akkerboom, schooldirecteur, via rakkerboom@scoh.nl, met Naomi Brandsma (boco) via nbrandsma@scoh.nl of bel naar 070-329 29 52.

Heb je interesse, solliciteer dan bij

Gerdien van Druten (recruiter)
gvdruten@scoh.nl