Details

Leerkracht onderbouw

CB Leyenburg


Aantal uur per week: 32 - 40 uur
Werkdagen: Fulltime
Groep: 1/2


Over de vacature


Over ons
CBS Leyenburg is een grote school en dat biedt mogelijkheden! De verantwoordelijkheden zijn goed verdeeld over de teamleden. We ondersteunen elkaar en zorgen met veel enthousiasme voor goed onderwijs.
“Groeien doen we samen”, dat is ons motto en dat brengen we elke dag in de praktijk.
De basis voor ons onderwijs is een goed pedagogisch klimaat.
Onze school staat op een rustige plek in de Haagse wijk Leyenburg. We hebben ca. 490 leerlingen, verdeeld over 21 groepen.

Waarom je bij ons wilt werken
De functie is uitdagend, je werkt met kinderen die enthousiast en gemotiveerd zijn. Je kunt bovendien rekenen op voldoende steun van je collega’s.

Jij bent onze ideale nieuwe collega als
  • jij de verschillen tussen kinderen ziet en hier rekening mee houdt,
  • het welzijn van de kinderen bij jou voorop staat,
  • oudercontacten jou moeiteloos afgaan,
  • je een pabo-diploma hebt of als zij-instromer in het onderwijs wilt werken,
  • je van afwisselend werk houdt!
Vragen?
Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Maria Wulffelé, schooldirecteur, via mwulffele@scoh.nl of met Karin Simonetti, adjunct-directeur, via ksimonetti@scoh.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 070-3251978
Op onze school staan we open voor iedereen. Wij zijn een christelijke school, werken vanuit een christelijke overtuiging en hebben respect voor de overtuiging van andersgelovigen en niet-gelovigen. Wij verwachten dat dit respect wederzijds is.
We leren de kinderen nadenken over recht en onrecht, over goed en kwaad, over eerlijk en oneerlijk. Hoe staan wij in de wereld? Wat vinden wij van de dingen om ons heen en wat doen wij? Normen en waarden zijn voor ons niet alleen woorden.
Ons motto is: “Groeien doen wij samen!”
“Wij” dat zijn de leerlingen, hun ouders/ verzorgers en het team. Met elkaar zorgen wij (ieder met een eigen verantwoordelijkheid) voor een fijne en goede school. Wij vinden het verder belangrijk dat alle mogelijkheden van de kinderen worden benut; samen het best mogelijke resultaat behalen.

Heb je interesse, solliciteer dan bij

Gerdien van Druten (recruiter)
gvdruten@scoh.nl