Wat maakt onze school uniek?
CBS de Spiegel is een veilige en gezellige school waar alle leerlingen worden gezien en gehoord. We verzorgen kwalitatief goed basisonderwijs dat aansluit bij de verwachtingen van basisvaardigheden in de hedendaagse moderne maatschappij.

Onze school wordt bezocht door maar liefst 42 nationaliteiten. We hebben relatief veel kinderen van expats op onze school. Het vak Nederlandse taal krijgt, vanwege de leerlingenpopulatie, veel aandacht in ons curriculum.

Op onze school hechten we veel waarde aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van onze leerlingen. In een gezond schoolklimaat voelen zowel leerlingen als leerkrachten zich aangenaam.

We zijn gehuisvest in een prachtig modern nieuw en riant gebouw voor modern onderwijs.

Waarom wil je deze baan?
Als leerkracht in de onderbouw ben je continu bezig met de ontwikkeling van de kinderen. Zeker in de eerste jaren op school, hebben kinderen behoefte aan een leerkracht die voor regelmaat zorgt en bij wie zij zich veilig voelen. Je zorgt ervoor dat zij zich ook dúrven te ontwikkelen. Door middel van klassikale uitleg, verlengde instructie en individuele begeleiding, zorg jij er voor dat ieder kind de juiste aandacht krijgt. Je houdt van structuur en laat je soms samen met de kinderen meevoeren in je fantasie, waardoor alles dat geleerd ‘moet’ worden, niet als leren voelt.

In de onderbouw werken wij met thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Binnen een bepaald thema komen allerlei aspecten aan bod waarvan kinderen kunnen leren. Die aspecten ontdekken zij zelf, geholpen door de leerkracht.

Wie ben jij?

  • Je bent (bijna) in het bezit van een pabo-diploma of je bent zij-instromer
  • Je bent breed inzetbaar binnen het primair onderwijs

Alles op een rijtje

  • Leerkracht groep 1-2
  • CBS De Spiegel
  • Fulltime
  • Per 11 mei 2020
  • Schaal L10
  • Ook zij-instromers en laatstejaars pabo-studenten zijn van harte uitgenodigd om te solliciteren

Solliciteren en meer

Stuur je motivatie en cv naar onze recruiter Gerdien van Druten via gvdruten@scoh.nl

Wil je meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen met Emira Gazibara Bilkic, schooldirecteur, via 070-345 77 87 of ebilkic@scoh.nl

 

We behouden ons het recht voor om reacties op vacatures te delen met alle schooldirecties binnen SCOH.